Materiale pentru testare

 

instr-sem-2a-21-ro IIS

 

Folosirea stingatorului 14 sl ro

 

 

Alte materiale de instruire

 

Fii-treaz-auto-Up

 

Afecțiunile musculoscheletice (AMS) legate de locul de muncă reprezintă cea mai des întâlnită problemă de sănătate de natură profesională din Europa, în ciuda tuturor eforturilor făcute în vederea prevenirii acestora, cele mai frecvente fiind durerile de spate și cele de la nivelul membrelor superioare. Trei dintre cele patru cele mai răspândite riscuri legate de afecțiunile musculosheletice sunt: ‘mișcările repetitive ale mâinii sau brațului’, ‘șederea prelungită’ precum și ‘ridicarea sau deplasarea persoanelor sau a sarcinilor grele’.

Afecțiunile musculoscheletice (AMS) nu constituie o problemă numai pentru lucrătorul individual ci, de asemenea, pentru domeniul afacerilor, pentru economie și pentru societate, în general, fiind una dintre cele mai comune cauze de dizabilitate, concediu medical și pensionare timpurie.

Această serie de filme scurte îl prezintă pe Napo care se confruntă cu diverse situații la locul de muncă, fiind recomandate pentru toate categoriile de lucrători, inclusiv pentru lucrătorii migranți și sezonieri.

 

 

  • Exercitii la birou

 

Pentru finalizarea instruirii va rugam sa bifati testul de mai jos.

Va multumim!