O parte a soluţiei
Ce misiune avem?

Sa reducem pe cât posibil suferinţa umană cauzată de accidentele de muncă, boli profesionale, incendii şi alte evenimente nedorite, prin evitarea riscurilor, evaluarea riscurilor care nu pot fi evitate, combaterea riscurilor la sursă, adaptarea muncii la om, adaptarea la progresul tehnic.

Sa consiliem clienţii pentru conformare cu cerinţele legale aplicabile, cu costuri minime, ştiind că investind în prevenire înseamnă câştig asigurat pe termen lung.

Vrem sa facem din EURAMIS o marca a profesionalismului şi seriozităţii, un partener pe care să-l dorească oricine, o marcă recunoscută atât pe plan naţional cât şi in Europa.

Vrem să construim o echipă puternică, cu specialişti promovaţi pe criterii de reală performanţă, care înţeleg viaţa ca un proces de învăţare şi îmbunătăţire continuă.

Vrem să ne dăm tot concursul pentru ca ratele de deces, vătămare şi îmbolnăviri profesionale să scadă în continuare.

Care sunt valorile noastre?

Valorile Echipei EURAMIS sunt clădite pe seriozitate, profesionalism, promptitudine, respect deosebit faţă de client.

Dintre toate activităţile pe care le prestăm SECURITATEA ŞI SĂNĂTATEA ÎN MUNCĂ este domeniul de început, în care avem cea mai mare experientă. Ambiţia noastră de viitor este să excelăm şi in restul domeniilor prezentate (situaţii de urgenţă, asigurarea calităţii, protecţia mediului, sisteme integrate de management, formare profesională), aşa cum am facut-o în domeniul cu care am debutat.

Ce viziune avem?

Vrem sa cream o cultura a securitatii si sanatatii in munca in cadrul organizatiilor din Romania. Aceasta echivaleaza cu efortul de a schimba mentalitati, de la simplu lucrator la manager de varf. Stim ca este greu, dar suntem motivati sa o facem. Practic dorim sa desfiintam acel …”Merge si asa…”

In toti acesti 20 de ani am reuşit să formăm lideri hotărâţi pentru o abordare practică a sănătăţii şi securităţii în cadrul organizaţiilor.

Exista deja echipe de muncitori romani formati de noi care sunt acceptati si apreciati la locurile de munca din Europa. Fara serviciile noastre de formare si instruire aceste echipe ar fi ramas, la propriu , la poarta santierelor si altor obiective de investitii din tari precum Norvegia, Belgia, Olanda, Italia, Marea Britanie.

Cu concursul clienţilor noştri, am reuşit ca dintr-o activitate percepută ca fiind formală, să organizăm o activitate reală, cu rezultate concrete pentru starea de bine, de siguranţă, la locul de muncă.

Ne unim eforturile cu organele de control şi cu toţi partenerii serioşi din domeniu, pentru a contribui la îmbunătăţirea serviciilor de securitate si sănătate in muncă, de pe piaţa românească.

Dorim sa descurajam corupţia, să facem tot ce ne sta în putere pentru a o combate şi a ne convinge şi partenerii să facă echipă cu noi în acest efort.

Dincolo de vorbe, lăsăm faptele să vorbească despre noi.

De ce am apela la serviciile Euramis Consulting? (10 motive)

Suntem prezenţi pe această piaţă de peste 15 ani;

Avem o echipa serioasă multidisciplinară formată din specialişti (ingineri, jurişti, medici, psihologi, lectori în domeniul SSM şi SU, auditori pentru diverse sisteme de management)

Organizam cursuri, simpozioane, implementăm sisteme de management atât în domeniul SSM şi SU cât şi domeniul calităţii şi protecţiei mediului;

Instruirile noastre nu sunt formale, plictisitoare. Toţi clienţii noştri sunt surprinşi de modul de abordare al instruirilor şi de calitatea informaţiilor prezentate. Instruirile depăşesc barierele formalismului şi îşi ating scopul : Conştientizarea şi Responsabilizarea salariaţilor, conducătorilor de locuri de muncă şi managerilor referitor la importanţa acestei activităţi. În plus oferim acces la „Platforma EURAMIS” de instruire/testare on-line a salariaţilor;

Statisticile demonstrează utilitatea serviciilor oferite de noi: accidente de muncă cu mult sub valorile înregistrate la nivel naţional, scutire de plata amenzi, stare de bine la locurile de muncă;

Oferim soluţii practice pentru problemele de securitate a muncii şi situaţii de urgenţă;

Asigurăm o comunicare profesionistă cu autorităţile. Luăm imediat măsurile cu caracter urgent şi obligatoriu ce se imun în caz de accident de muncă, avarii tehnice, incendii, controale inopinate;

Integram performanţa SSM – SU în performanţa managementului general al organizaţiei sau altfel spus: „punctele slabe” le transformăm în „puncte tari”;

Formăm specialişti în cadrul companiilor clienţilor şi atingem maxim de performanţă prin colaborarea strânsă între noi ca serviciu extern şi resursa umană internă (suntem autorizaţi ANC pentru formarea acestor specialişti);

Creştem ataşamentul salariaţilor faţă de companie şi motivaţia profesională a acestora (aceştia vor vedea că managerii nu sunt indiferenţi faţă de viaţa şi sănătatea lor).

„O colaborare fructuoasă şi o experienţă profesională de neegalat alături de compania Dvs.”

Adina Vasc
Valtec Premium Lubricants

Euramis.ro
5.0
2017-05-25T19:00:50+00:00

Adina Vasc
Valtec Premium Lubricants

„Prin această scrisoare, în numele EUREKO, apreciez colaborarea foarte bună cu firma EURAMIS CONSULTING care durează de peste 10 ani. În tot acest timp EURAMIS CONSULTING a dovedit că este un partener de încrededere și s-a remarcat prin calitatea serviciilor oferite, disponibilitate, profesionalism și tenacitate în rezolvatea tuturor solicitărilor noastre în domeniul protecției muncii și PSI. Recomandam EURAMIS CONSULTING, oricărei companii care dorește un management performat al activității în acest domeniu, economie de timp și atenție față de proprii salariați.”

Radu Bragarea, Director General
Eureko

Euramis.ro
5.0
2017-05-25T18:59:41+00:00

Radu Bragarea, Director General
Eureko


„Prin natura activitatii noastre – Transport rutier de marfuri periculoase – suntem expusi zi de zi unor riscuri majore. De cand colaboram cu EURAMIS CONSULTING ma simt mult mai linistit!”

Andrei Dorobantu, Director General
Klacska Romania

Euramis.ro
5.0
2017-05-25T18:54:11+00:00

Andrei Dorobantu, Director General
Klacska Romania