Cum se va desfășura petrecerea de Crăciun de la birou în anul pandemiei de COVID-19?

Vine Crăciunul și, cu toate acestea, pandemia de COVID-19 continuă să aibă un impact profund asupra vieților noastre.

Companiile se străduiesc din răsputeri să găsească soluții pentru a-și desfășura activitatea în mod normal în timpul pandemiei. Insă, cum petrecerea de Crăciun se apropie, angajatorii sunt complet nedumeriți cu privire la modul de gestionare a acesteia. Totodată, încearcă să se gândească la cum pot organiza petrecerea de Crăciun de la birou în condiții de siguranță în timpul pandemiei.

Cu toții știm că, de obicei, la petrecerile corporate participă foarte mulți angajați dornici să se relaxeze după un an de muncă dificil. Petrecerea de Crăciun joacă un rol esențial în motivarea și ridicarea moralului acestora. Pe de altă parte, aceasta reprezintă și dovadă de apreciere a efortului pe care aceștia l-au făcut pe parcursul anului care se apropie de sfârșit.

Și chiar dacă petrecerea de anul acesta s-ar putea să nu fie la fel ca cea de anul trecut, angajatorii pot colabora cu o firmă de protecția muncii din București, pentru ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții, iar angajații să se distreze sănătoși și fericiți.

Petrecerile de Crăciun pot părea neobișnuite în acest an, dar nu înseamnă că nu există alternative. O petrecere de Crăciun de la birou reprezintă acel strop de veselie de care au nevoie angajații oricărei companii din România. Așadar, cum se poate desfășura în siguranță petrecerea de Crăciun de la birou în anul pandemiei?

Petrecere de Crăciun virtuală

Cea mai bună soluție pentru a preveni răspândirea virusului în spațiul închis este desfășurarea petrecerii de Crăciun în spațiul virtual, cu ajutorul diverselor aplicații. Cu alte cuvinte, petrecerea de Crăciun de la birou se va muta în mediul online.

Angajații pot primi acasă pachete cu mâncare și băuturi, dar și cadouri pe care le pot desface în timpul petrecerii. Prin intermediul unei aplicații precum Zoom, toți cei din cadrul companiei se pot vedea pentru a petrece câteva ore minunate împreună, chiar și online.

Companiile pot organiza activități frumoase împreună cu angajații

Fiindcă evenimentul va avea loc online, este important ca toți cei care participă la petrecere să nu se plictisească. Acest lucru este esențial pentru petrecerile virtuale, pentru ca angajații să nu simtă că li se cere să participe doar la un alt apel Zoom. Pentru a da petrecerii un spirit festiv, se pot organiza diverse întreceri precum decorarea brișelor de Crăciun sau chiar o competiție de asamblare a unei case de turtă dulce.

Noapte de karaoke virtual

Este inițiativa perfectă pentru angajații care trebuie să păstreze distanța datorită pandemiei de COVID. Angajatorii pot pune la încercare abilitățile artistice ale acestora cu o seară de karaoke de acasă.

Va fi foarte distractiv, mai ales dacă se vor crea în avans liste de redare pentru toate gusturile. Fără îndoială, este una dintre cele mai interesante propuneri pentru petrecerea de Crăciun.

Concurs de decorațiuni interioare

Bugetul companiei pentru petrecerea de Crăciun în timpul pandemiei de COVID poate fi folosit pentru a oferi angajaților decorațiuni de Crăciun pentru casele lor. Anul acesta casele au fost un simbol al protecției, bucuriilor și tristeții…

Se poate organiza un concurs de decorațiuni de Crăciun. Prin intermediul fotografiilor sau video-urilor angajații le pot arăta colegilor cum au folosit decorațiunile primite de la companie.

Kit de cocktail pentru angajați

Companiile pot apela la serviciile unui barman profesionist, apoi pot trimite angajaților acasă kituri de cocktail cu toate ingredientele necesare pentru ca aceștia să învețe cum să-și prepare cocktail-urile. În timpul petrecerii online barmanul le va explica cum trebuie să procedeze pentru a-și prepara în mod corect un cocktail delicios. După preparare, cocktail-urile pot fi degustate în timpul toastului virtual alături de colegii de muncă.

Petrecerea de Crăciun de la birou trebuie să aibă loc

Chiar dacă petrecerea de Crăciun de la birou se va muta în mediul online, ea trebuie să aibă loc. Aceasta este o oportunitate de a consolida legăturile și de a întări motivația angajaților, care au fost întotdeauna de neprețuit și în vremurile în care trăim, devin și mai importante.

A fost un an dificil pentru toată lumea, iar angajații merită să aibă parte de recunoaștere pentru munca lor. Este important ca toate companiile să-și aloce timp pentru a planifica petrecerea de Crăciun de la birou în anul pandemiei de COVID și a o face memorabilă în ciuda faptului că are loc online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment