CURSURI PROTECTIA MUNCII

Formare profesionala in domeniul securitatii si sanatatii in munca si situatii de urgenta

EURAMIS CONSULTING este autorizata de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC). Oferim cursuri destinate persoanelor care au calitatea de „lucratori desemnati” cu atributii pentru securitatea si sanatatea in munca pentru organizatiile din care fac parte.

Cursuri securitatea muncii (protectia muncii)

Pentru absolventi de studii medii Cod COR 325723

Inspector in domeniul securitatii si sanatatii in munca – nivel mediu, 80 ore
Pentru absolventi de studii superioare Cod COR 226302

Specialist in domeniul securitatii si sanatatii in munca – nivel mediu, 80 ore
Pentru reprezentantii salariatilor in Comitetul de Securitate si Sanatate in Munca (CSSM)

Curs in domeniul securitatii si sanatatii in munca – destinat reprezentantilor lucratorilor in Comitetul de securitate si sanatate in munca, 40 ore
Alte cursuri pentru formare profesionala

Cadru tehnic cu atributii PSI, COR 541902
Auditor de management pentru sanatate si securitate ocupationala, COR 242317
Formator, COR 242401
Manager proiect, COR 242101

Cursurile sunt conform cerintelor Normelor metodologice de aplicare a Legii 319/2006 a securitatii si sanatatii in munca. Certificatele sunt eliberate sub egida Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si a Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

Folosim toata gama de mijloace a pedagogiei moderne: dezbateri interactive, studii de caz, exemple din practica, joc de roluri, lucrul in echipe, testari pe parcurs, proiect final.

Avem o experienta de 10 ani in activitatea de formare profesionala a specialistilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca (protectia muncii). Unii dintre cursantii nostrii conduc deja propriile servicii de prevenire si protectie!

Cursurile de protectia muncii, securitatea muncii si situatii de urgenta se adreseaza in primul rand persoanelor din Bucuresti.

Cere oferta

  • Va rugam sa luati la cunostinta ca Euramis nu va transmite niciodata mesaje nesolicitate (spam) si nici nu va transmite catre terti adresele dumneavoastra de email sau alte date cu caracter personal.
 

Captcha